My Photo
Imma little girl, a sister,a student,a daughter and of course HAMBA-NYA. Well, the life of me is a diary in which I means to write one story, and writes another.So peeps,WELCOME to Fatihah's Expression :)

Sunday, January 6, 2013

Hello. Hi. And not to forget, Assalamualaikum :) He
Em. Kita nak cakap ni nak cakap ni *hehss. Mengada aa. Haha. Sukati.
Oh. Kay. Next post kita will be Gemuk (Part 11). Haha.
Wanna know, mana post Gemuk (Part 6 - 10 ) ? Wekk ;p
Sorry. Find it by your own. Stalk habeshabes. Kay. Haha.

With lots of love, Fatihah Radzuan ;>  

Tuesday, January 1, 2013

TENGKU NOR IZZAH TENGKU MANSOR :D

TENGKU'S a.k.a SHAHIRAH'S
Haha. Kita rindu awak zahhhhh D':
Oh. Oh. Bila nak datang rumah kita ni -.- ?
Awak dah janji. Haha. Kay. Dah. Diam zah.
RADZUAN'S a.k.a NELA'S

comes around goes around ?

"@fatihahradzuan one thing I need you to know is if a guy is afford to leave a girl macam tu je,he will always can do the same next time."
" @A****** I know i know. But semua orang cakap acamni, dia gila effort dekat aku since dulu kot. Time form 3. Haa. Eh, dm dm.

#Prove it. Benda tu takkan happen.
Okay ? 
Awak.
I don't want  perfect.
I just want loyal and honest :)

Thursday, December 27, 2012

Ya Allah
Ya Allah
Ya Allah.
Sesungguhnya, Engkau lah Yang Maha Mengetahui 
lagi Maha Mengasihani :')
You. Yes you.
Kay. I always wish my feeling have a delete button. 
Ya Allah. Tak suka nya ada rasa macam ni :(
Friend Till Jannah kay :')

UntunglaadahVALID :D

Awws awws. See Marina Elena ni.
Alhamdulillah, they're now husband and wife.
Shooo shweettttt meyyy ;')

Sunday, December 23, 2012



MISSING THEM :')
The NINEYYY ;)
Deskmate, HANIM NEMM ;D
SHESHEROXX :D
Yati and Ainul :)




Awak Aina :D Hihi.
 Rindu :3

We


 HATE

 GOOD BYE :'(

Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times an dthe confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okay. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you need not worry. You have a forever friend, and forever has no end. Friendship is like standing on wet cement. The longer you stay, the harder it's to leave, and you can never go without leaving your footprints behind. LOVE EUPHORIANS

 


 
Find me find me :D Ahha.

  Lots of love : FATIHAH RADZUAN :)

Thursday, December 13, 2012


ASK ME. ASK ME :D
Just ask me nything. 
Insyaa Allah, I will answer your questions peeps :)
Kita akan rasa apa yang kita rasa,
 kalau kita sedar apa yang kita rasa :)

#adpt: Aku Terima Nikahnya. He.

KARMA

Kau Akan Rasa Macam Aku.
enough.

Kita dah lama gilaaaaaaa tak berblog-ing.
Errr, so rasa macam awkward pulak bila nak berblog-ing balik ==' Hehs.
 


 Well Hello. Er, kay. Assalamualaikum :)
Em. It's nothing actually but I just wanna show off  haha to you alls 
these 2 pictures yang sumpa rasa gila happy and penat and tak larat sume lah. Hha.

Tu tu Izzah. Faiqah. Teah :) Hihi.
 Kay. First picture ni time after GRADUATION DAYYAYYY XD
Haha. Happy gilaa aa kot time tu. But tak best nya sebab before spm kan --'





ni ni Kita dengan Awak Ainul :3

Haha. Tahu muka pale. So what ? Haha. 
Ni lagi happy lah for sure XD 
AFTER SPM. Last day. After finished our last paper BIOLOGY. Hihi.
Alhamdulillah. At last, I'm done with it ;)
Praise to Allah.



#So peeps, now I'm waiting for my result.
All of my usaha, tidur lambat stay up until 3++ am,
bangun awal semua untuk study telah saya laksanakan :)
And now, It's time for me untuk ber-tawakal sepenuh nya kepada yang Ilahi.
I'm hoping that I will get the best result for SPM2012.
Do pray for me kay peeps, semoga anda juga mendapat apa yang diingini. Aminnn.
Thats all. Thankyouu :')

Monday, December 10, 2012

Kadangkala orang yang menyintaimu
adalah orang yang tidak pernah menyatakan cintanya padamu.
Kerana orang itu takut kau berpaling dan menjauhinya.
Dan bila di suatu masa dia hilang dari pandanganmu,
kau akan menyedari dia adalah cinta
yang tidak pernah kau sedari...

#Aku Terima Nikahnya :')
-tears drop-
EUPHORIA ARABIAN NIGHT.
Where The STARS Shine The Brightest :D — at Ksl Resort Hotel.


NURUL ;)

FATIHAH :D

Me with Farah Diyana :)

Saturday, December 1, 2012

I just want someone who will stay in my life so

 I wont have to worry about another goodbye.